Service

Inaugurata destul de recent, in luna mai 2007, activitatea de service cunoaste o evolutie rapida, sustinuta de seriozitate, profesionalism, experienta in domeniu si nu in ultimul rand, de echipamentele aflate in dotare.

Astazi, ne mandrim cu un service autorizat de R.A.R., pentru marcile VW, AUDI, SEAT, SKODA, DAEWOO, RENAULT, DACIA, FORD si OPEL., lista ce va fi completata cat de curand cu marcile MERCEDES, FIAT si BMW.

RSS utilizeaza scule si dispozitive speciale de la producatori cu renume in domeniu, USAG, PASTORINO, DRAPER, BOSCH, TEHNOTEST, asigurand astfel lucrari promte si de calitate.

Servicii oferite

  • Mecanica
  • Testare compresie
  • Diagnoza computerizata / osciloscop
  • Reconditionari cardane
  • Reconditionari turbosuflante

Quick service

Pentru lucrarile de mica si medie amploare, avem întotdeauna un post de lucru liber. Schimbul de placute, al uleiului si filtrelor, tobelor, elementelor de directie, amortizoarelor, se poate efectua pe loc.

Rapiditatea lucrarilor este asigurata de stocul mare de piese disponibil in magazinele noastre, iar piesele ce nu se afla in stoc se livreaza intr-un timp foarte scurt.

Service rapid, fara programare, 6 zile din 7.

RSS Assist

O noutate in gama serviciilor RSS, asistenta rutiera, ce vine in ajutorul clientilor ce nu se pot deplasa la sediul firmei noastre.

Serviciul include, dupa caz, asistenta mecanica la fata locului, diagnoza computerizata portabila, transportul gratuit al ocupantilor autoturismului pana la service si tractarea autoturismului, daca sunt necesare reparatii suplimentare sau reparatia nu se poate efectua pe loc.